Kaartverkoop

De entreeprijs van een voorstelling in Toomler is excl. € 1,60 servicekosten. Na betaling krijg je een mail met QR-code(s), die kun je op je smartphone laten zien bij de kassa, of uitprinten. 

De volgende regels zijn van toepassing:
- Elke code is goed voor toegang voor 1 persoon en is 1 keer te gebruiken.
- Wij geven geen restitutie. Een bestelling kan tot 24 uur voor de voorstelling eenmalig in z'n geheel worden verplaatst naar een andere datum met dezelfde entreeprijs waarop er plek is binnen 3 maanden. Na de show is dat niet mogelijk. Het is niet mogelijk te verplaatsen zonder datum door te geven.
- Het is niet mogelijk de bestelling op te delen in losse kaartjes.
- Het is niet mogelijk kaartjes te verplaatsen naar een datum met een hogere entreeprijs.
- Bij verplaatsing naar een voorstelling met een lagere entreeprijs wordt het verschil niet uitbetaald.
- In het geval van een annulering of een verplaatsing van een voorstelling worden uitsluitend de kaartprijzen, dus niet de servicekosten terugbetaald.
- Het is niet toegestaan om kaarten door te verkopen voor een hogere prijs via sites zoals Ticketswap. Bij het overtreden van deze regel zullen we alle gekochte kaarten van de overtreder ongeldig maken en ligt de verantwoordelijkheid bij de overtreder.
- De minimum leeftijd voor toegang tot Toomler is 16 jaar.

Als een voorstelling niet is uitverkocht zijn er kaarten verkrijgbaar bij de kassa op de avond van de show, hier gelden dan geen servicekosten.
Toomler is cashloos, je kunt alleen met pin of creditcard betalen.

Je kunt niet met de PODIUM Cadeaukaart betalen bij Toomler.

 

Studenten

Op donderdag krijgen studenten € 5,- korting op de entreerpijs van de Comedytrainshow! Op de entreeprijs van de Comedytrainshows op vrijdag, zaterdag en de Late Night om 00.00 uur krijgen studenten € 2,50 korting. Uiteraard moet je daarvoor wel een geldige studentenpas voor meenemen.

 

Uitverkocht

Toomler is vaak een paar weken van tevoren uitverkocht voor de reguliere Comedytrainvoorstellingen op donderdag, vrijdag en zaterdag. We hebben geen wachtlijst maar op de dag van de voorstelling gaan er om 16:30 twintig tickets online in de verkoop via www.toomler.nl. Let op: deze zijn niet van te voren te reserveren. 

Mochten er voor die tijd kaartjes vrijkomen dan zijn die ook te koop via de website.

 

Groepen

We hebben beperkt plek voor groepen. Voor de Comedytrainvoorstellingen van 20:30 op donderdag, vrijdag, zaterdag en de dubbelprogramma's kun je voor maximaal 12 personen kaartjes kopen via de website en er is maar plek voor 1 groep van deze grootte.  Voor de voorstellingen op dinsdag, woensdag kun je met maximaal 8 personen komen.
Als het kaartverkoopsysteem aangeeft dat er geen plek meer is voor de groep is het niet de bedoeling dat de kaarten los worden gekocht. Groepen worden niet verdeeld over meerdere tafels. We maken geen uitzonderingen. 

In Toomler staat de voorstelling centraal. Ontgroeningen, vrijgezellenfeestjes, en andere luidruchtige groepen zijn in Toomler dus niet welkom. Wij hanteren geen groepskorting.