Kaartverkoop

De agenda op deze site staat standaard op Toomler, Amsterdam. De entreeprijs van een voorstelling in Toomler is excl. € 1,50 servicekosten. Na betaling krijg je een mail met QR-code(s), die kun je op je smartphone laten zien bij de kassa, of uitprinten. 

De volgende regels zijn van toepassing:
- Elke code is goed voor toegang voor 1 persoon en is 1 keer te gebruiken.
- Wij geven geen restitutie. Een bestelling kan tot 24 uur voor de voorstelling eenmalig in z'n geheel worden verplaatst naar een andere datum binnen 3 maanden. Na de show is dat niet mogelijk.
- Het is niet mogelijk de bestelling op de delen in losse kaartjes.
- Bij verplaatsing naar een voorstelling met een lagere entreeprijs wordt het verschil niet uitbetaald.
- In het geval van een annulering of een verplaatsing van een voorstelling worden uitsluitend de kaartprijzen, dus niet de servicekosten terugbetaald.
- De minimum leeftijd voor toegang tot Toomler is 16 jaar.

Als een voorstelling niet is uitverkocht zijn er kaarten verkrijgbaar bij de kassa op de avond van de show, hier gelden dan geen servicekosten.
Toomler is chashloos, je kunt alleen met pin of creditacrd betalen.

Je kunt niet met de PODIUM Cadeaukaart betalen bij Toomler.

 

Studenten

Op donderdag krijgen studenten € 5,- korting op de entreerpijs van de Comedytrainshow! Op de entreeprijs van de Comedytrainshows op vrijdag, zaterdag en de Late Night om 00.00 uur krijgen studenten € 2,50 korting. Uiteraard moet je daarvoor wel een geldige studentenpas voor meenemen.

 

Groepen

We hebben beperkt plek voor groepen. Voor de Comedytrainvoorstellingen van 20:30 op donderdag, vrijdag, zaterdag en de dubbelprogramma's kun je voor maximaal 12 personen kaartjes kopen via de website en er is maar plek voor 1 groep van deze grootte. Voor de voorstellingen op dinsdag, woensdag en bij de Late Night Comedytrain op zaterdag kun je met maximaal 20 personen komen.
Als het kaartverkoopsysteem aangeeft dat er geen plek meer is voor de groep is het niet de bedoeling dat de kaarten los worden gekocht. We maken geen uitzonderingen.

In Toomler staat de voorstelling centraal. Ontgroeningen, vrijgezellenfeestjes, en andere luidruchtige groepen zijn in Toomler dus niet welkom. Wij hanteren geen groepskorting.