Laatste Friday Night Live van het seizoen met Reveller

Ondanks het korte bestaan timmerde Reveller al aardig aan de weg en gaf shows in zalen als het Patronaat, Tivoli, de Vorstin, de Kade en Victorie. Verder was de band al een aantal keren te gast bij GIEL (3FM) en Tros Muziekcafé (Radio 2). Vanaf 23:00 – Gratis entree.

Reveller is een nieuwe Nederlandse band van zanger Sven Sterk en gitarist Ramon de Wilde. Hun samen geschreven songs zijn filmisch, boeiend en krachtig.

Het markante stemgeluid van Sven gekoppeld aan het spannende gitaarspel van Ramon geven de songs een geheel eigen identiteit. Hun gelaagde producties bevatten een geraffineerde mix van akoestische en elektronische elementen.

Ondanks het korte bestaan timmerde Reveller al aardig aan de weg en gaf shows in zalen als het Patronaat, Tivoli, de Vorstin, de Kade en Victorie. Verder was de band al een aantal keren te gast bij GIEL (3FM) en Tros Muziekcafé (Radio 2).

De muziek van Reveller is geïnspireerd door artiesten als  David Bowie, Gerry Rafferty en Editors, maar bovenal heeft de band een sterk eigen geluid.

Vanaf 23:00 – Gratis entree

[video:https://www.youtube.com/watch?v=J01Dzn5usOg autoplay:0]