Emilio Guzman 'Doen en Laten' op Nederland 3

Op maandag 4 augustus wordt de eerste solovoorstelling van Emilio Guzman uitgezonden op Nederland 3 om 20:30

Doen en laten gaat over het doen en laten van Emilio Guzman en over datgene wat wij mensen allemaal doen en om welke reden dan ook allemaal laten.
Emilio Guzman is een aardige man die liever geen ruzie of conflicten wil en graag zou zien dat het met alles en iedereen goed gaat. Maar dat gaat het nou eenmaal niet altijd. Hij is een slimme jongen, maar blijkbaar ook dom genoeg om zich hierdoor altijd te laten verrassen. De wereld zit nou eenmaal vol spanningen, er heerst onderontwikkeling en angst. En het populisme speelt hier handig op in. En daar wil Emilio Guzman wel iets over zeggen. Hij wil gehoord worden. Niet door simpelweg te scoren met wat mensen willen horen, maar te zeggen wat hij wil zeggen. Pas dan wordt je ook echt ‘verstaan’.