Documentaire Stefan Pop in LA

Stefan Pop vertrok afgelopen maart naar Los Angeles met grootse ambitie. Zijn doel; optreden bij één van de wel bekende late night talkshows. VARA HumorTV volgde hem op de voet en maakte de doccumentaire 'Pop goes L.A.'.

In Californië spreekt Stefan veel internationaal bekende comedians die hem helpen maar merkt Stefan ook dat LA een stad is waar loze beloftes worden gemaakt. Toch laat hij zich niet uit het veld slaan en blijft hij doorgaan met een gezonde dosis zelfvertrouwen en Hollandse nuchterheid. Bijgestaan door collega Carolien Borgers bekijkt Stefan of zijn doel realistisch is. Met vallen en opstaan komt hij stapjes dichterbij zijn grote droom.

Pop goes LA – met onder andere Stefan Pop, Carolien Borgers, Theo Maassen, Peter Pannekoek en Todd Glass.
Te zien op zaterdagnacht om 01:45 op NPO 3, en op HumorTV op zondag 3 augustus om 21:00.