Première Wonderbroeders met Thomas Acda

Vanavond gaat de film Wonderbroeders met o.a. Thomas Acda in première in Pathé Tuschinski in Amsterdam.

Vijf monniken leven harmonieus in het klooster van Wanroij. Totdat er ineens een stel bouwvakkers de rust komt verstoren. De kerkleider heeft hun klooster en de grond verkocht aan de gemeente, die er een commercieel wellness resort van wil maken. De broeders wringen zich in allerlei hilarische bochten, en zetten alles op alles om de plannen voor deze ‘turkse stoomzooi’ tegen te gaan. Wanhoopsdaden die niet bepaald hoopgevend zijn. En dan openbaart er zich een wonder! Ze lijken gered, maar hun leven staat vanaf dan totaal op zijn kop…

Via #wonderbroeders op Twitter kun je de première volgen vanavond. Vanaf donderdag 2 oktober draait de film in de bioscoop.