Patrick Laureij in misdaadserie Noord Zuid terugkijken

Afgelopen vrijdag was de eerste aflevering van de nieuwe misdaadserie Noord Zuid te zien op NPO 1. Patrick speelt hierin de rol van Dennis (een van de grotere vaste rollen), een rechercheur uit Rotterdam die naar Amsterdam is verhuisd.

Noord Zuid gaat over de Amsterdamse rechercheur Dana, gespeeld door Ariane Schluter, die haar achtergrond als psychologe inzet bij het oplossen van misdaden. Na haar scheiding van Wouter, met wie ze 19 jaar getrouwd is geweest, probeert ze samen met haar dochter Roos, een puber van 16, haar privéleven weer vorm te geven. Dana is teamleider van het rechercheteam. In de eerste aflevering wordt Dana geconfronteerd met een dubbele moord. Deze zaak loopt als een rode draad door de serie. Daarnaast worden er per aflevering losse zaken opgelost.

Kijk hier de eerste aflevering terug.