Twee nieuwe leden voor Comedytrain!

Comedytrain is twee comedians rijker: Gerthein Boersma en Bugra Gedik zijn nu lid van het collectief!

Gerthein Boersma maakte in 2011 zijn comedy-debuut en haalde in dat jaar meteen de finale van de prestigieuze Culture Comedy Award. Hij heeft na een half jaar verlenging van zijn aspirant-lidmaatschap bewezen dat hij er klaar voor is.

Bugra vond na omzwervingen in de muziek en poëzie zijn heil in de stand-up. Begin mei won hij zowel de jury- als publieksprijs van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival. Nadat zijn aspirant-lidmaatschap bij Comedytrain niet was verlengd heeft hij zich in een half jaar zo weten te ontwikkelen dat we hem heel graag weer verwelkomen bij het collectief, en nu dus meteen als vast lid.

Kom ze snel bekijken in de line-up van Comedytrain!