Line-up Comedytrain International Summer Festival compleet!

Toomler verwelkomt prijswinnaars, genomineerden en andere internationale sterren tijdens het jaarlijkse Comedytrain International Summer Festival. De line-up van het festival (5 juli t/m 5 augustus) is inmiddels compleet.

We zijn er opnieuw in geslaagd om een diverse, multiculturele groep comedians aan te trekken. In voorgaande jaren bewezen we al een neus voor aanstormend talent te hebben, met optredens van Louis CK, Jim Jefferies, Ali Wong en Tig Notaro. Ook dit jaar is de kans groot dat een toekomstige grootheid het podium betreedt.

Hannah Gadsby won op het Melbourne International Comedy Festival vorige maand de Barry Award, een van de grootste prijzen in het comedycircuit. Drew Michael is lid van het vaste team van schrijvers voor Saturday Night Live dit seizoen. Joe DeRosa, ook uit de VS, speelt een terugkerend personage in Better Call Saul. En Comedytrain is bijzonder gelukkig met de komst van Kyle Kinane, die al meerdere specials voor Comedy Central maakte en al jaren op het verlanglijstje stond.

Verder ziet het festival de terugkeer van de Britten Alfie Brown en Jamali Maddix, komt de Australische Sarah Kendall try-outen voor haar nieuwe show, en zijn er Toomler-debuten van de veelgevraagde Josh Howie en Bilal Zafar, die vorig jaar de NATYS (New Acts of The Year) Award won in Londen.

Meer informatie over het festivalprogramma en de kaartverkoop is hier te vinden.